|

Katarlı yatırım devi İstanbul''da

Katar''ın turizm yatırım devi Retaj Royale Hotels&Hospitality, İstanbul''daki ilk otelini Retaj Royale İstanbul Hotel adıyla havaalanına yakın bir noktada açtı

.
00:00 - 17/03/2013 Pazar
Güncelleme: 23:50 - 16/03/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Katarlı yatırım devi İstanbul''da
Katarlı yatırım devi İstanbul''da

Katar''ın Türkiye''deki ilk yatırımı olmasının yanı sıra İslami modelde yönetilen Türkiye''nin ilk 5 yıldızlı Deluxe oteli olan Retaj Royale İstanbul Hotel, 15 Mart Cuma günü Türkiye''den ve yurt dışından çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı görkemli bir törenle kapılarını ziyaretçilere açtı. Retaj Hotels&Hospitality Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mohammed Bin Johar Al Mohammed, Türkiye''nin son dönemde kazandığı başarılar sayesinde uluslararası anlamda kendini kanıtladığını ve bundan dolayı Türkiye''ye yatırım yapma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye''nin şu anda özellikle turizm ve inşaat sektörlerinde oldukça güçlü bir konumda olduğunu da sözlerine ekleyen Johar, Türkiye''deki otel yatırımları çerçevesinde stratejik ortaklıklara açık olduklarını da belirtti.

Önümüzdeki dönemde stratejik ortakları ile birlikte Türkiye''nin yanında diğer ülkelere de açılmayı hedeflediklerini belirten Johar, ''Retaj Hotels&Hospitality, Katar''daki İslami modelde yönetilen oteller sıralamasında birinci, tüm otellerin yer aldığı sıralamada ise ikinci sırada yer alıyor. Önümüzdeki dönemde, İstanbul''un yanında Bursa''da da yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz.'' şeklinde konuştu.

11 yıl önce