|

Kayalar: ANAP barajın altında

ANAP lideri Yılmaz'a karşı adaylığını açıklayan Lütfullah Kayalar, "ANAP barajın altında, sürekli oy kaybediyor. Sorumlusu da şimdiki yönetim. Ben ilk turda seçilirim" dedi

Yeni Şafak
00:00 - 19/06/2001 Salı
Güncelleme: 16:23 - 7/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------

---------------------- manset ---------------------

----------------------- spot -------------------------

ANAP Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, 4-5 Ağustos 2001 tarihlerinde yapılacak ANAP 7. Olağan Genel Kongresi'nde aday olduğunu açıkladı. Kayalar, ANAP'ın giderek oy kaybettiğini ve bundan mevcut yönetimin sorumlu olduğunu belirterek, "Tıkanıklığı aşmak için adayım" dedi.

ANAP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Kayalar, bu konuda tabandan ciddi baskı geldiğini, şahıslar yerine fikirlerle uğraşacağını belirten Kayalar, kongrede ilk turda genel başkan seçileceğini savundu.

Kayalar, "Turizm Bakanı Erkan Mumcu olayı ve İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan'ın istifasından sonra ANAP lideri Yılmaz'ın gücünde bir azalma görüldü mü?" şeklinde bir soruya ise, "Partinin gücü şahısların çatı içindeki gücü ile ölçülmez. Buna halk karar verir. Bugün ANAP barajın altında bir parti konumundadır ve bunu bizzat Sayın Genel Başkan ifade etmiştir. Ben bunun üzerine bir şey söylemek istemiyorum" cevabını verdi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
23 yıl önce