|

Kayalar liderliğe aday

ANAP Genel Başkanlığı için adaylığını resmen açıklayan Lütfullah Kayalar, partililere ANAP'ı yeniden gözden geçirme ve geleceğini belirleme çağrısında bulundu.

Yeni Şafak
01:00 - 24/12/2002 Salı
Güncelleme: 14:14 - 8/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
----------------------- spot -------------------------

Lütfullah Kayalar, ANAP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Parti Genel Merkezi'ne bir grup partilinin alkışları arasında gelen Kayalar, Nejat Arseven, Zeki Çakan, Ahat Andican, Bülent Akarcalı, Beyhan Aslan ve bazı eski milletvekilleriyle birlikte partililere seslendi. Partililere ANAP'ı yeniden gözden geçirme ve geleceğini yeniden belirleme çağrısında bulunan Kayalar, ANAP'ın son seçimlerden kimsenin beklemediği bir sonuçla çıktığını söyledi. Yeni iktidarla birlikte ülkeye gelen iyimserlik havasının süratle değiştiğini savunan Kayalar, hükümetin başarılı olmasını herkesin istediğini, çünkü yapılacak hataları tüm Türkiye'nin ödeyeceğini kaydetti.

Muhalefetin lokomotifi

Muhalefetin lokomotifinin ve başladığı yerin bundan sonra ANAP Genel Merkezi olacağını ifade eden Kayalar, ANAP'ın Türkiye'yi çağ atlattığını ve bundan sonraki hedeflerinin yeni yüzyılda yeniden bölgesinin lider, güçlü, saygın bir devleti konumuna getirmek olduğunu belirtti.

Değişime şimdiden başladıklarını ve demokrasinin ilk olarak ANAP kongresinde işlemeye başlayacağını ifade eden Kayalar, kongrede oluşacak MKYK'nın halkla iç içe olan, gençlerden, hanımlardan, halen bu kurulda görev yapan başarılı siyasetçilerden ve ANAP'a ve Türkiye'ye unutulmaz hizmeti geçen kişilerden oluşacağını söyledi. Bu ekibin ANAP'ı yeniden iktidara taşıyacağını belirten Kayalar, ANAP kongresinin Türkiye ve parti için yeni bir başlangıç olacağını ifade etti. Kayalar, Özal fikriyatının yeniden gündeme taşınacağını ifade ederek genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce