|

Kayıp 700 bin euro davasında karar

Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut cinayetindeki kayıp 700 bin euro davasında 6'sı polis 8 sanık 6'şar bin TL para cezasına çarptırıldı.

Yeni Şafak
16:08 - 16/01/2018 Salı
Güncelleme: 16:15 - 16/01/2018 Salı
Diğer
Cem Garipoğlu ile Münevver Karabulut
Cem Garipoğlu ile Münevver Karabulut

Münevver Karabulut cinayetindeki kayıp 700 bin euro davasında 6'sı polis 8 sanık 6'şar bin TL para cezasına çarptırıldı, 1 sanık ise beraat etti.

Parayı tutanağa geçirmedikleri için suçlu bulundular

Davada, Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun evinde cinayet günü bulunan bir miktar parayı tutanaklara geçirmedikleri ve güvenlik kamerası görüntülerini yeterince incelemedikleri iddiasıyla 6 polis memuru ile görüntüleri sildikleri öne sürülen 3 site görevlisi yargılanıyordu.

Hürriyet'in haberine göre; Polislerin yargılandığı Küçükçekmece 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün 25. Duruşma görüldü. Mahkeme, 26 Nisan 2018’de zaman aşımına girecek davayı karara bağladı.

Mahkeme polisler Gökmen Karadağ, İhsan Körpınar, Tayfun Kayın, Murat Dönmez Ahmet Burak Demirbaş ve Sami Avcı’ya görevi kötüye kullanma suçundan, site görevlileri Ufuk Yemişci ve Yusuf Palta’ya ise suç delillerini yok etme ve değiştirme suçundan 1’er yıl hapis cezası verdi.

#Münevver Karabulut
#Cem Garipoğlu
#dava
#polis
6 yıl önce