|

Keçisinin fotoğrafını paylaştıktan sonra köylerden akın akın görmeye geldiler: İnceleyince şok olduk Allah'ın işi işte

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde çiftçi Hamit Duyar'ın (38) 3 boynuzlu keçisi görenleri şaşırtıyor. Hamit Duyar, “Aldığımda küçüktü. Arazide gezerken kulağında bir şey sallandığını gördüm. Ben herhalde başka bir hayvanın boynuzu kulağına takıldı diye düşündüm. İncelediğimde boynuz olduğunu fark ettim. Çıkarmak istedim ama kanadı. Sonra kulaktan beslenerek büyüdüğünü fark ettim. Allah’ın işi. Boynuz kulağı geçer derler ya öyle bir şey oldu" ifadelerini kullanıyor.

15:55 - 6/09/2021 Monday
Güncelleme: 16:08 - 6/09/2021 Monday
DHA
​Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde çiftçi Hamit Duyar'ın (38) 3 boynuzlu keçisi görenleri şaşırtıyor.
​Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde çiftçi Hamit Duyar'ın (38) 3 boynuzlu keçisi görenleri şaşırtıyor.

İlçeye bağlı Çırgan köyünde çiftçilik yapan Hamit Duyar, 5 ay önce aldığı 200'e yakın keçi arasındaki kara keçinin kulak ucunda boynuz olduğunu fark etti.


KULAĞINDAN BOYNUZ ÇIKIYOR

Başındaki iki boynuzun yanı sıra kulağındaki üçüncü boynuz, keçiyle birlikte büyümeye başladı. 3 boynuzlu keçiyi görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. Fotoğrafını sosyal medyada paylaştıktan sonra köylülerin merak ederek keçiyi görmeye geldiğini anlatan Hamit Duyar, “Aldığımda küçüktü. Arazide gezerken kulağında bir şey sallandığını gördüm. "


BİR ŞEY TAKILDI SANDIM

"Ben herhalde başka bir hayvanın boynuzu kulağına takıldı diye düşündüm. İncelediğimde boynuz olduğunu fark ettim. Çıkarmak istedim ama kanadı. Sonra kulaktan beslenerek büyüdüğünü fark ettim. Allah’ın işi. Boynuz kulağı geçer derler ya öyle bir şey oldu" dedi.



#keçi
#boynuz
#kulak
3 years ago