|

Kendini feda etti

Artvin’de “meydan okuyorum” diyerek dereye atlayan Ayşe isimli arkadaşını kurtarmak isteyen Melisa Kazan azgın sulara kapıldı. Arkadaşı kurtulurken, Kazan ise boğularak can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:24 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Meydan okuma şakası ölümle bitti
Meydan okuma şakası ölümle bitti

Artvin Yusufeli ilçesine korkunç bir drama sahne oldu. ALS hastalığına karşı dikkat çekmek için yapılan "meydan okuyorum" paylaşımı can aldı Kendini azgın suya bırakan arkadaşını kurtarmak isteyen genç kız boğularak can verdi. Üzücü olay önceki gün Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Narlık Demirköy’de meydana geldi.


Arkadaşlarıyla birlikte gezintiye çıkan Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Melisa Kazan, dere kenarına geldiklerinde cep telefonunu çıkararak, Ayşe adlı arkadaşını görüntülemeye başladı.


KURTARMAYA ÇALIŞTI

Bu esnada arkadaşı, bir süre önce sosyal medya üzerinde ALS hastalığına karşı farkındalık oluşturmak için yapılan "meydan okuyorum" diyerek dere kenarına indi. Ayşe, "Buradan sana meydan okuyorum" diyerek kendini azgın sulara bıraktı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Genç kızın bir anda buz gibi suda çırpınmaya başlamasıyla birlikte gezi kabusa döndü. Arkadaşlar "Ayşe, Ayşe" diye çığlıklar atarken, Melisa Kazan da elini uzatarak onu kurtarmaya çalıştı. Tam bu sırada dengesini kaybeden Kazan da sulara kapıldı. Ayşe dere kenarındaki otlara tutunarak kurtulurken, kendisini feda eden Melisa Kazan ise boğularak can verdi. Feryatları duyarak bölgeye akın eden vatandaşlar, Melisa’nın cansız bedenini sudan çıkarttı. Jandarmanın incelemesinin ardından genç kızın cesedi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

#Artvin
#Dere
#Boğulma
6 yıl önce