|

Kılıçdaroğlu: Çocukluğumuz bu evde geçti, güzel anılarımız vardı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, yangında kullanılamaz hale gelen Nazımiye ilçesi Ballıca köyündeki babaevinde inceleme yaptı. Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, inceleme sonrası yaptığı açıklamada "Bu evde doğduk. Çocukluğumuz bu evde geçti, güzel anılarımız vardı" dedi.

Yeni Şafak
19:53 - 28/09/2018 Cuma
Güncelleme: 20:06 - 28/09/2018 Cuma
AA
Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.
Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, Nazımiye ilçesi Ballıca köyündeki evlerinde çıkan yangına ilişkin, "Bu evde doğduk. Çocukluğumuz bu evde geçti, güzel anılarımız vardı." dedi.

Tunceli kent merkezinde yaşayan Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu, yangının ardından Ballıca köyüne giderek yakınlarıyla görüştü ve bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, yangının, kardeşi Kemal Kılıçdaroğlu ile çocukluk yıllarının geçtiği evde büyük hasara neden olduğunu belirtti.

Otların tutuşması sonucu oluşan alevlerin evlere sıçramasıyla çıkan yangında bir kastın olmadığını aktaran Kılıçdaroğlu, "Bu evde doğduk. Çocukluğumuz bu evde geçti, güzel anılarımız vardı. Bizim dönemimizde köyler kalabalıktı. Beraber güzel ve neşeli günler geçirdik. Babamız memurdu, şehre geçtik." diye konuştu.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Ballıca köyünde dün henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun babaevi ve yakınlarına ait 2 ev ile eklentilerinde büyük çapta hasar meydana gelmişti.

#CHP
#Kemal Kılçdaroğlu
#Tunceli
#Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu
6 yıl önce