|

Kılıçdaroğlu'nun konuştuğu alanın tam karşısına Demirtaş pankartı asıldı: Söylesene bu meydanda serbest bırakacağım diye

İktidara gelmesi halinde Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılacağının sözünü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün Düzce'ye gitti. Az bir katılımın olduğu mitingde hüsrana uğrayan Kılıçdaroğlu, burada beklemediği bir pankartla karşılaştı. Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapacağı alanın tam karşısına "Söylesene bu meydanda! Düzceli çocuklarımızı şehit eden HDPKK'nın eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı ben iktidara gelirsem serbest bırakacağım diye." yazılı bir pankart asıldı.

11:52 - 10/05/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'de Demirtaş tepkisiyle karşılaştı.
Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'de Demirtaş tepkisiyle karşılaştı.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün Düzce'ye gitti. Kılıçdaroğlu'nun Düzce'de miting yaptığı alanın tam karşısına dikkat çeken bir pankart asıldı.

Düzce'de Kılıçdaroğlu'na Demirtaş tepkisi

Miting alanına asılan pankartta şu ifadeler yer aldı:

"Söylesene bu meydanda! Düzceli çocuklarımızı şehit eden HDPKK'nın eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı ben iktidara gelirsem serbest bırakacağım diye."

Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde 37 kişinin yaşamını yitirdiği 6-8 Ekim olaylarının faili Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılacağının sözünü vermişti.



#Kemal Kılıçdaroğlu
#Düzce
#Selahattin Demirtaş
1 yıl önce