|

Kırıkkale'de down sendromlu çocuklar için özel program

Kırıkkale Belediyesi tarafından down sendromlu çocuklar için 'Engelsiz Kafe'de eğlence programı düzenlendi.

Yeni Şafak
13:39 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:47 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Kırıkkale Belediyesi'nden down sendromlu çocuklar için özel program
Kırıkkale Belediyesi'nden down sendromlu çocuklar için özel program

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, belediye tarafından down sendromlu çocuklar için düzenlenen eğlence programına katıldı. Program Belediye Başkanı Saygılı'nın konuşması ile başladı.


Başkan Saygılı konuşmasında "Sürekli bir araya geldiğimiz Engelli kardeşlerimizin anneleri, genç kızlarının gelinlik giyme isteğinden bahsetti. Bu özel evlatlarımızın eli öpülesi annelerinin de Anneler gününü böyle kutlayalım, hepimizin mutluluğunu beraber paylaşalım istedik. Bu özel evlatlarımızın yüreğinde sevgiden başka hiçbir şey yok. İşte bu özel evlatlarımızın eli öpülesi annelerinin ayakları altındadır cennet. Bizde bu organizasyonun en uygun günün bugün olduğunu tespit ettik. Güzel bir organizasyon ve gerçekten bir düğün oldu. Mutluluk da mükemmel herkes mutlu özellikle annelerimiz çok mutlu ben emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu inşallah bunun devamını da getiririz. Hem engelliler haftası ve hemde anneler gününde çok özel bir gün oldu. Bende bu etkinlikte çok duygulandım tabi ki bu mutluluğu görünce ister istemez duygulandırıyor. özel kardeşlerimiz bunlar inşallah her şey gönüllerince olur. Bu vesile ile hem engelliler haftasını hemde bu özel evlatlarımızı yetiştiren annelerimizin ve tüm annelerimizin Anneler gününü kutluyorum. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Kırıkkale Belediyesi tarafından Down sendromlu çocuklar için 'Engelsiz Kafe'de düzenlenen eğlence programında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı down sendromlu çocuklar ile bir araya geldi. Down sendromlu çocukların hepsiyle tek tek ilgilenen Başkan Saygılı, birlikte pasta kesti ve çeyrek altın taktı. Saygılı, Down sendromlu çocukları yetiştiren annelerin ve tüm annelerin Anneler gününü kutladığını ifade etti. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.


Down sendromlu çocukların aileleri böyle güzel bir organizasyonu kendilerine sunmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya teşekkür etti.




#Kırıkkale Belediyesi
#Mehmet Saygılı
#Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı
6 yıl önce