|

Kız kardeşlerini öldürdü: Çifte cinayetin nedeni ortaya çıktı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kız kardeşlerine 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan ve dün ikisini de silahla vurarak öldüren Bayram Ş. jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye çıkartıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada cinayet zanlısının ve ailenin diğer üyelerinin itiraflarına yer verilmişti.

16:30 - 13/04/2019 Cumartesi
Güncelleme: 17:01 - 13/04/2019 Cumartesi
IHA
İki kız kardeşini öldüren cinayet zanlısı.
İki kız kardeşini öldüren cinayet zanlısı.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi Çayüstü köyünde dün meydana gelen olayda Aysel Ş.(20) ile Hatice Ş. (16) silahla öldürülmüş olarak bulunmuşlardı.

Kız kardeşlerin, ağabeyleri Bayram Ş., tarafından 4 yıldır cinsel istismara uğradıkları, bu durumu anne ve babalarına anlattıkları için öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Bayram Ş., jandarmadaki ifadesinde cinayeti itiraf ederken Dinar Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.


Daha sonra Dinar Adliyesi’ne çıkartılan Bayram Ş., gazetecilerin ‘Olayı neden işledin’ sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Valilik açıklamıştı

Afyonkarahisar Valiliği Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi bilgi notunda, kız kardeşlerin Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumunda yapılan klasik otopsi neticesinde ateşli silah ile öldürüldüğü, Aysel Ş.’nin 5 aylık hamile olduğunun bildirildiği belirtildi.

Bilgi notunda şu ifadeler kullanıldı:

"Elde edilen bilgiler doğrultusunda gözlem altında bulunan anne-baba ve abisi ile yapılan mülakatta; verdikleri çelişkili ifadeler ve Adlı Tıptan alınan bilgiler doğrultusunda gözlem altında bulunan abi Bayram Şahin'in maktuller ile 2015 yılından beri cinsel birliktelik yaşadığı, Aysel Ş.’nin hamile kalmasına sebep olduğu öğrenilmiştir.



Suça konu tabanca, şüphelinin yer göstermesi sonucu, olay yerinden yaklaşık 600 metre yakınında boş tarla içinde toprağa gömülü vaziyette bulunmuştur. Dinar Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine şüpheli 1 şahıs gözaltına alınmıştır. Gün içerisinde mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına çıkarılacaktır."

#Afyon
#Cinayet
#İstismar
5 yıl önce