|

Kocaeli’de yarın okullar tatil edildi

Türkiye genelinde devam eden kar yağışı ve soğuk hava etkisini sürdürüyor. Kocaeli Valiliği, devam eden yağış nedeniyle 16 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin açıklama yaptı. Peki İzmit (Kocaeli'de) yarın okullar tatil edildi mi?

Yeni Şafak
18:51 - 15/01/2019 Salı
IHA
ARŞİV
ARŞİV

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yarın beklenen kar yağışı nedeniyle, ilkokul, ortaokul ve liseleri yarın için tatil ederken, hamile ve engellileri de idari izinli olduklarını açıkladı.

Meteorolojiden yapılan uyarılar sonrasında sosyal medya üzerinden açıklama yapan Vali Aksoy, olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde 16 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildiğini duyurdu.


Açıklamada ayrıca hava koşulları nedeniyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde de Çarşamba günü eğitime ara verildiği, hamileler ile engelli kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Kocaeli'de yarın hava nasıl olacak?

Balkanlardan gelen soğuk hava ve kar yağışının yarın Kocaeli ve İstanbul çevrelerinde etkili olması bekleniyor. Kocaeli'nde yoğun kar yağışı nedeniyle büyük hazırlıklar tamamlandı. Kocaeli Valiliği, yarın okulların tatil olacağını açıkladı.

#Kocaeli
#Tatil
#Yarın
#Okullar
5 yıl önce