|

Kocamı neden öldürdün

Ölen bir hastasının yakını tarafından öldürüldüğü ileri sürülen ünlü cerrah Göksel Kalaycı'nın eşi Nurlan Kalaycı, sanık Yusuf Cevahir'e ilk duruşmada, "Neden kocamı öldürdün. Senin yaptığını biliyorum" diye bağırdı

Yeni Şafak
01:00 - 4/03/2006 Cumartesi
Güncelleme: 11:24 - 6/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

----------------------- Haberler başlangıç---------------------------

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı'nın 11 Kasım 2005 günü öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında dinlenen sanık Yusuf Cevahir suçlamaları kabul etmeyerek, "Ahmet Cevahir babamın amcasının oğludur. Göksel hocanın ölmesini isteseydi bunu kendi yapardı'' dedi. 3. Ağır Ceza'da görülen duruşmada haklarında "Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası istenen Cevahir ile ona yardım etmekle suçlanan Hasan Kokoğlu hazır bulundu. Sanık Yusuf Cevahir, poliste ve hazırlık soruşturmasında verdiği ifadeleri tekrarladığını, suçu kabul etmediğini söyledi.

'İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRDÜLER'

Sanık Cevahir, "Olay günü hastanedeydim. Amcazadenin öldüğünü eşine haber vermiştim. O sırada hastane bahçesinde oturuyordum. Bir gürültü duydum ortalık karıştı. Daha önce kardeşim öldürülmüştü, hasmım olduğu için panikle uzaklaştım" dedi. Müdahil Göksel Kalaycı'nın eşi Nurlan Kalaycı ise "Bu insanlar bu kararı alarak, ölen kişinin intikamını aldılar'' dedi. Kalaycı, sanıkları tanımadığını belirterek, sanık Cevahir'e, "Acaba benim için üzülüyor mudur. Neden öldürdün kocamı, senin öldürdüğünü biliyorum'' dedi. Savcı, lunaparkta ele geçen el bombasının sanık Kokoğlu'nun odasında bulunup bulunmadığının sorulmasını talep ederek duruşmayı erteledi.

  • FERHAT ULUDAĞLAR / İSTANBUL ----------------------- Haberler son--------------------------


  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    18 yıl önce