|

Konya'da okullar yarın tatil mi?

Türkiye genelinde bugün 17 ilde okullar tatil edilmişti. Konya'da etkisini sürdüren kar yağışı sonrası öğrenciler, Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Konya Valiliği'nden yapılacak açıklama ile okulların bir gün daha tatil edilmesi konuşuluyor. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Konya'da soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürecek. Peki 27 Ekim Perşembe günü (yarın) Konya'da okullar tatil olacak mı?

Yeni Şafak
00:12 - 27/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:12 - 27/12/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Konya'da okulların yarın tatil olup olmayacağına dair valilikten açıklama gelmedi.
Konya'da okulların yarın tatil olup olmayacağına dair valilikten açıklama gelmedi.

Konya genelinde soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürüyor. Binlerce öğrenci ise, Konya'da okulların yarın tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Meteoroloji verilerine göre, Konya'da yarın hava soğuk ve karlı olacak ancak Konya Valiliği, okulların tatil olup olmayacağına ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Çarşamba günü için eğitime ara verilmişti
Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle
kent merkezi ile 12 ilçede eğitime
bir gün ara verilmişti.

Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Konya Valiliği devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle merkez ilçeler Meram, Selçuklu, Karatay ile Akşehir, Altınekin, Çeltik, Cihanbeyli, Doğanhisar, Derbent, Ilgın, Kadınhanı, Kulu, Sarayönü, Tuzlukçu ve Yunak'ta eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. İl genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamileler, engelliler, harp malulü ve gazilerin de bir gün süre ile idari izinli sayılacağı duyurulmuştu.

  • Ayrıca kazaların önlenmesi amacıyla Konya- Ankara karayolu Kulu Makası'nın Ankara istikameti 3 saatliğine ulaşıma kapatılmıştı.


Konya'da yarın hava nasıl olacak?

Meteoroloji verilerine göre, Konya'da yarın hava durumu soğuk ve kar yağışlı olacak.



Konya'da hava durumu bu hafta nasıl olacak?

  • Konya'da hava durumu bu hafta da soğuk ve karlı geçmesi bekleniyor. Yarın en yüksek sıcaklık -3 iken, en düşük sıcaklık ise -6 olacak.

Pazartesi gününe kadar Konya'da havaların soğuk geçmesi bekleniyor.

#Konya
#Tatil
#Kar
5 yıl önce