|

Köşk’te Afrin buluşması

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin görüşme 50 dakika sürdü.

Yeni Şafak ve
08:00 - 23/01/2018 Salı
Güncelleme: 10:16 - 23/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım ile Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme 50 dakika sürdü.
Başbakan Yıldırım ile Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme 50 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından Yıldırım, harekatın başarıyla devam ettiğini belirterek, “Şu ana kadar herhangi bir asker kaybımız yok; ancak Kilis’te konuşlu askerlerimize taciz saldırıları olmuş ve 1 askerimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Dün akşam 22.00 sıralarında icra edilen hava harekatıyla daha önce Reyhanlı’ya roket gönderen Afrin’deki nokta bombalanmış ve etkisiz hale getirilmiştir” dedi.

80 MİLYON TEK YÜREK

Başbakan Binali Yıldırım, “Burada bir şeyi memnuniyetle ifade etmek isterim ki: bu harekata milletimiz tam anlamıyla destek vermektedir. 80 milyon tek yürek halinde kahraman Mehmetçiğimizin başarısı için desteğini, duasını sürdürmektedir. Aynı zamanda siyasi partilerimiz, başta ana muhalefet partisinin değerli genel başkanı olmak üzere MHP de bu harekata tam destek vermektedir” diye konuştu.

ALLAH ONLARIN YARDIMCISI OLSUN

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise “Zeytin Dalı Harekatı kaçınılmaz olarak ülkenin gündemine gelmiştir. Kahraman askerlerimiz mücadelelerini sürdürüyor. En büyük arzumuz kimsenin burnu kanamadan ülkelerine dönmeleri. Biz kahraman ordumuzun görevini başarıyla yerine getirmesini arzuluyoruz. Allah onların yardımcısı olsun” dedi.

#Afrin
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Binali Yıldırım
6 yıl önce