|

KPSS yolunda kaza

Milyonlarca memur adayının beklediği KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek Sınavı ile Eğitim Bilimleri Sınavı dün gerçekleştirildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:13 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kazada yaralanan 
sürücü hastaneye 
kaldırıldı.
Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Milyonlarca memur adayının beklediği Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) Genel Kültür-Genel Yetenek Sınavı ile Eğitim Bilimleri Sınavı dün gerçekleştirildi.

İÇERİ ALINMADILAR

Milyonlarca adayın ter döktüğü sınavın ilk oturumu olan Genel Kültür-Genel Yetenek Sınavı sabah saat 10.00’da başladı. ÖSYM’nin sınavdan önce defalarca duyurduğu sınavın başlama saatinden 15 dakika önce girişlerin biteceği yönündeki uyarı, görevliler tarafından titizlikle uygulandı. Öğleden sonra 14.30’da başlayan Eğitim Bilimleri Sınavında da 14.15’ten sonra gelen adaylar salonlara alınmadı.

POLİSLER GÖTÜRDÜ

Yozgat’ta ise, KPSS’ye girecek adayların sabah erken saatlerde yola çıkması nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı. E-88 Karayolu’ndaki Atatürk Yolu Kavşağı’nda 4 otomobilin çarpışması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaralanan sürücülerden Kadir Özer, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sınava girecek adaylar ise polis aracıyla sınav merkezlerine götürüldü.

#KPSS
#Yozgat
7 yıl önce