|

Kumar operasyonundan kaçmak isterken 3'üncü kattan düştü

Antalya'da, kumar oynanan adrese gelen polis ekiplerini görünce pencereden kaçmaya çalışan Recep A. (56), 3'üncü kattan düşerek, ağır yaralandı.

10:38 - 4/03/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:39 - 4/03/2020 Çarşamba
DHA
Olay yerine gelen polis ekipleri.
Olay yerine gelen polis ekipleri.

Olay, saat 00.30 sıralarında, Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. 1264 Sokak üzerinde iş hanında kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, adrese gitti.

Adreste tombala oynayan 100'e yakın kişi, polisin geldiğini duyunca yan binaya geçiş için pencereden çıkmaya çalıştı. Bu sırada pencereden çıkan Recep A., dengesini kaybederek, 3'üncü kattan önce zemin kattaki kafenin tentesine buradan da beton zemine düştü.


Yerde kanlar içinde bulundu

Yardım için bağıran Recep A.'yı duyan polis ekipleri, binanın diğer girişinin bulunduğu tarafa doğru gitti. Yerde kanlar içinde yatan Recep A.'yı gören ekipler, sağlık ve itfaiye ekiplerini çağırdı. Bu sırada Recep A.'ya ulaşmak için kafenin kapısında bulunan asma kilit, çekiçle kırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.


100'e yakın kişi, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü

Recep A.'nın götürülmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adreste bulunan 100'e yakın kişi, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınan kişilere, idari para cezası uygulanırken, adreste bulunan ve kumar için kullanılan aletlere de el koyuldu. Yaralı Recep A.'nın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.


#Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
#​Antalya
4 yıl önce