|

Kur'an bülbüllerine ödül

İstihbarat Servisi
00:00 - 19/05/2009 Salı
Güncelleme: 03:38 - 19/05/2009 Salı
Yeni Şafak
Kur'an bülbüllerine ödül
Kur'an bülbüllerine ödül

Kur'ân'ı Anlama Platformu'nun 26 Nisan tarihinde yaptığı "Kur'an-ı Kerim (Meal) Bilgi Yarışması"nın ödülleri Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Mustafa Özcan Güneşdoğdu'nun Kur'ân tilaveti ve meal ile başlayan programda, açılış konuşmasını Kur'ân'ı Anlama Platformu Başkanı Halit Mollaoğlu yaptı.

Yarışmada birinci olan Konya'dan Hafıza Zehra Sarıgül 5 bin TL para ile diz üstü bilgisayarın sahibi oldu. İkinciliği İstanbul'dan Hafız Abdussamed Söyler aldı. İmam Hatip Lisesi ve İlahiyat Mezunu olan Abdussamed Söyler ikincilik ödülü olarak 4 bin TL para ödülü ile diz üstü bilgisayarını İlahiyatçı yazar Şaban Piriş'ten aldı.

MİKAİL GÜREL'DEN KUR'AN TİLAVETİ

Üçüncü ise Sakarya'dan Hafız İsmail Yaşar ödülünü ÖNDER Müdürü Sabri Otağ'dan aldı. Hafız Yaşar ödül olarak 3 bin TL para ödülü ile dizüstü bilgisayar kazandı. Dördüncü İstanbul'dan Hafıza Ayşegül Kayış aldı. Ödülü Ayşegül Kayış'ın eşi, emekli vaiz ve yazar Ali Rıza Demircan'dan teslim aldı. Kayış, ödül olarak iki kişilik umre gezisi kazandı. Program, Dünya Kur'an-ı Kerim'i Okuma birincisi Mikail Gürel'in okuduğu Kur'an tilaveti ve Ali Rıza Demircan'ın yaptığı dua ile sona erdi.




15 yıl önce