|

Küstahlığa başladı

İzmir’in Torbalı ilçesinde belediye başkanı seçilen CHP’li Ramazan İsmail Uygur, seçim kutlamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler savurdu.

Burak Doğan
04:00 - 5/04/2019 Cuma
Güncelleme: 03:27 - 5/04/2019 Cuma
Yeni Şafak
Ramazan İsmail Uygur
Ramazan İsmail Uygur

Erdoğan’ın katıldığı televizyon programlarında vatandaşa hakaret ettiği yalanını ortaya atan Uygur, “Bu millet günde 3 defa hakaret işitti. Terörist dediler, anarşist dediler. Demedik laf bırakmadılar. Millet 31 Mart günü kendisine tanınan şansı çok güzel kullandı ve derslerini verdi. Bundan sonra 50 kanal televizyona çıkıp bu millete hakaret edemeyeceksin. Ayağını denk al” diyerek büyük bir skandala imza attı.

PEŞPEŞE HAKARETLER

Hızını alamayan ve küstahça ifadeler kullanmaya devam eden Uygur ses tonunu yükselterek, iki defa üst üste Erdoğan’a yönelik “Ayağını denk al, adam ol” dedi.

TEHDİT ETTİ

Skandal sözlerini ısrarla sürdüren Uygur, “Seni oraya bu millet getirdi. Bu millete hakaret edemezsin, edemeyeceksin” diyerek Erdoğan’ın millete hakaret ettiği yalanını devam ettirdi. Seçimden sonra Erdoğan’ın konuşmadığını ortaya atan Uygur, “Bir haftadır televizyonda yok. Çıkıyor mu konuşuyor mu. Yok bundan sonra hiç çıkamayacak. Onun da üstesinden geleceğiz” diyerek Erdoğan’ı tehdit etti.

İTİRAZLARI YOK SAYDI

İstanbul’da ilçe seçim kurulu ve YSK’ya yapılan itirazları da küçümseyen Uygur, “İstanbul’u aldık hala çırpınıyorlar” dedi.

  • Bakanlık’tan suç duyurusu
  • İçişleri Bakanlığı küstah Uygur hakkında şikayette bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Uygur hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.


#Ramazan İsmail Uygur
#CHP
#İzmir
#Torbalı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Hakaret
5 yıl önce