|

Laleli'de yangın paniği

Cihan
00:00 - 13/08/2008 Çarşamba
Güncelleme: 21:41 - 13/08/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Laleli'de yangın paniği
Laleli'de yangın paniği

Eminönü Laleli'deki bir otelde çıkan yangın, korku dolu dakikalara neden oldu. 8 katlı otelin ikinci katında başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangın nedeniyle oteldeki müşteriler tedbir amacı ile tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre Eminönü Laleli'de Ordu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ayman Hotel'de saat 21:30 sularında yangın çıktı. Otelin ikinci katındaki bir müşteri, otel yönetimini arayıp, odasını yakacağı ihbarında bulunmasının hemen ardından yangın çıktı. Yaklaşık 60 müşterinin bulunduğu otelin yetkilileri, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Aynı anda da müşteriler tedbir amacı ile tahliye edildi. Bu esnada bazı müşteriler de otelin en üst katına yönlendirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Büyümeden söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri yangının büyüme ihtimaline karşılık güvenlik şeridi oluşturuldu.

Yangın hakkında bilgi veren Hoel Müdürü İsmail Çelik; yangının 2. katta kalan bir müşteri tarafından çıkarıldığını aktardı. Çelik: "Bizi arayan 2. kattaki müşteri, odasını yakacağını, polisi çağırmamızı söyledi. Ardından yangın çıktı. Yangını çıkaran şahıs kaçtı. Yaklaşık 60 kişi, güvenlik nedeniyle tahliye edildi. Herhangi bir can kaybı, sağlık sorunu yok." açıklamasını yaptı.


16 yıl önce