|

Liderler Turkcell'le teniste buluşuyor

İş dünyasının liderleri Turkcell'in düzenleyeceği tenis turnuvasında Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay gibi milli tenisçilerle birlikte raket sallamanın heyecanını yaşayacak

00:00 - 31/08/2011 Çarşamba
Güncelleme: 10:02 - 31/08/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Liderler Turkcell'le teniste buluşuyor
Liderler Turkcell'le teniste buluşuyor

Turkcell, iş dünyasına damgasını vuran üst düzey yöneticiler, profesyonel tenisçiler ve tenise gönül veren basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşecek bir tenis turnuvası organize ediyor. 11 Eylül tarihinde Kemer Country Tenis Kulübü'nde düzenlenecek Liderler Teniste Buluşuyor adlı turnuvanın ev sahipliğini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yapacak.


Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler'in de mücadale edeceği turnuvada Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerine Marsel İlhan, Çağla Büyükakçay gibi profesyonel tenisçiler de eşlik edecek. Gün boyu sürecek Liderler Teniste Buluşuyor etkinliğinin kortların ve iş dünyasının iddialı isimleri arasında tatlı bir rekabete sahne olması bekleniyor. Karşılaşmaların ardından kazananlar sürpriz hediyelerin de sahibi olacak.


İş dünyasının liderlerini sporun gücüyle buluşturuyoruz

Turnuvaya bizzat katılacak isimlerden biri de Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler... Tenis sporuyla yakından ilgilenen Öztürkler, turnuva tarihi yaklaştıkça katılımcılarda heyecan dozunun da giderek arttığını söyledi. Öztürkler, “Liderler Teniste Buluşuyor ile kurumsal müşterilerimizin üst düzey yöneticilerini sporun dostlukları pekiştiren gücüyle bir araya getiriyoruz. Marsel İhlan ve Çağla Büyükakçay gibi milli gururlarımıza karşı raket sallayacak olmak da ayrı bir heyecan. İş, basın ve spor dünyasından bunca iddialı isim bir araya gelince turnuvanın oldukça çekişmeli geçeceğine kuşku yok. Biz bu turnuvayla hem birlikte keyifli zaman geçirebileceğimiz farklı bir sosyal ortam yaratmak hem de iş dünyasının liderlerine Turkcell'i tercih ettikleri için teşekkür etmek istedik” dedi.


Gün boyu Turkcell ayrıcalığı

Davetlilerin aileleriyle birlikte katılacağı turnuva, rekabet ve seyir keyfinin yanı sıra gün boyu çeşitli aktivite ve sürprizlerle renklenecek. Kemer Country Tenis Kulübü'nin etkileyici doğasında tenis heyecanına müziğin coşkusu da eşlik edecek. Korhan Abay'ın sunuculuğunu yapacağı etkinlikte Turkcell küçük misafirlerini de unutmuyor; çocuklar için oluşturulacak etkinlik alanında yüz boyama, palyaço baloncu, mini oyun parkı gibi özel çocuk oyun alanları oluşturulacak.

13 yıl önce