|

Londra'nın ulaşımına Türk kadını düzeni

Londra Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki yıl toplu ulaşım planını Türk politikacı Ayfer Orhan'ın önerilerine göre düzenleyecek

Yeni Şafak
01:00 - 8/03/2004 Pazartesi
Güncelleme: 16:55 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Londra Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda metro ve toplu taşıma araçlarının çalışma düzenini Türk politikacı Ayfer Orhan'ın önerileri doğrultusunda düzenleyecek. İşçi Partisi'nin, Londra Belediye Başkanı, milletvekilleri ve parti delegeleri ile yılda bir defa yaptığı toplantıda konuşan Enfield Belediye Meclisi eski üyesi Ayfer Orhan, metro ve toplu taşıma araçlarının çalışma saatlerinin yetersiz olduğunu belirterek, yeniden düzenlenmesi yönünde öneri getirdi.

İşçi Partisi'nin seçimlerde milletvekili aday adayı olan Orhan konuşmasında, metronun Cuma ve Cumartesi gece geç saatlere kadar çalışması gerektiğini söyledi. Orhan, aynı şekilde Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Kuzey Londra'ya taşımacılık yapan gece otobüslerinin yetersiz olduğunu belirterek, insanların evine dönmek için uzun süre beklemek zorunda kaldığını ve zaman kaybettiğini ifade etti. Toplantıda Orhan'ın konuşmasını dikkatle dinleyen Londra Büyükşehir Belediye Başkanı Ken Livingstone söz alarak konuyla ilgili görüşlerini ortaya koydu. Livingstone, Ayfer Orhan'ın tekliflerini yerinde bulduğunu belirterek, önümüzdeki yıl toplu ulaşım planının buna göre düzenleneceğini söyledi.

  • MUSTAFA KÖKER


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce