|

Maganda dehşeti

Bostancı'da bir barın önünde silahıyla etrafa rastgele ateş açan maganda, otoparkta bekleyen 8 kişiyi yaraladı. Geceyi kana bulayan saldırgan kayıplara karıştı.

Yeni Şafak
00:00 - 23/08/2004 Pazartesi
Güncelleme: 18:32 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Bostancı'da bir barın önünde silahıyla etrafa rastgele ateş açan şahıs, 8 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılar olaydan sonra çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, polis kaçan şahsı arıyor. Olay, saat 01.00 sıralarında Bostancı Mood Restauran ve Bar'ın önünde meydana geldi. Mood Restaurant ve Bar'ın önünde otoparka bıraktıkları araçlarını bekleyen müşterilerin üzerine kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş açıldı. Saldırganın açtığı ateş sonucu paniğe kapılan müşteriler korku içinde kendilerini yere attı. Bu sırada ateş etmeye devam eden saldırganın silahından çıkan kurşunlardan 4'ü bayan 8 kişi yaralandı.

Saldırı bara yönelik
Olaydan sonra bacaklarından ve ayaklarından yaralanan Zeynep Koçer, Deniz Kırman, Nüket Şentürk ve Şirin Polat; Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Erdal Güler, Evren Çakmak ve Osman Keçik Özel İsviçre Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralanan güvenlik görevlisi Yavuz Gül ise, Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kasığından yaralan Güler ilk tedavisinin ardından İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Sağlık ekipleri, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi. Polis, olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Emniyet ekipleri saldırının restaurant-bara yönelik bir saldırı olabileceğini belirterek, saldırıda müşterilerin asıl hedef olmadığını ileri sürdü. Polis, kaçan saldırganı arıyor.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce