|

Makamına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını asan CHP'li başkana CHP'li isimden tehdit: Ellerini kırarız

CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, makamına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını astığı gerekçesiyle CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu tarafından 'Ellerini kırarız' ifadeleriyle tehdit edildiğini açıkladı. Öte yandan Odabaşıoğlu'nun CHP'li başkana tehditler savurduğu ana ilişkin görüntü de ortaya çıktı. Görüntülerde Odabaşıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'katil' dediği görüldü.

18:26 - 26/09/2021 Pazar
Güncelleme: 20:00 - 26/09/2021 Pazar
AA
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son olarak 23 Eylül'de Honaz'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'nın da katıldığı toplantıda, kendisine yöneltilen eleştirilerin linç boyutuna ulaştığını söyledi.

'Erdoğan'ın fotoğrafını asanların elini kırarız'

Tugay Odabaşıoğlu'nun önce Merkezefendi toplantısında
"Makam odalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını asan CHP'li başkanları elini kırmakla tehdit ettiğini"
ileri süren Kepenek, Odabaşıoğlu'nun Honaz'daki toplantıda da bu sözlerinin arkasında olduğunu söylediğini hatta daha sert ifadeler kullandığını kaydetti.

Kendisinin makam odasında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının olduğunu aktaran Kepenek, şöyle konuştu:

  • "Bana bakarak 'Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım.' diye konuştu. Orada bu mesajları gönderebileceği başka bir kişi yoktu. Gençlik Kolları Başkanı'nın bu tehditleri ve toplantıda eleştirilere karşı, bana cevap hakkı verilmemesi, hepsini üst üste koyduğunuzda etik olmayan bir toplantı gerçekleştirildi. İl Başkanı'nın bana daha önceden bir birikimi vardı. Onun da hesaplaşmasını Honaz halkının önünde yapmaya çalıştı. 'Böyle olursa istifa ederim' diyerek gereken tepkiyi, refleksi gösterdim. Tabii sürekli tartışma ortamında iş üretemem, verimli olamam deyip salonu terk ettim."
Toplantıdan ayrıldıktan sonra Gülizar Biçer Karaca'nın yanına gelerek kendisinden sakin olmasını istediğini aktaran Kepenek,
"Partiden ayrılmamın yanlış olacağını, bunun amaca hizmet etmeyeceğini söyledi. Ben de zaten o toplantıdan sonra bir açılışımız vardı, oraya geçtik ama açılışa il yönetimi gelmedi."
dedi.

Kepenek, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun, Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlu'nun bu sözlerine müsaade etmemesi gerekirken kendisine karşı motive ettiğini de ileri sürerek, il yönetimi ile yaşanan sorunları CHP Genel Merkezine ileteceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'katil' dedi

Öte yandan Odabaşıoğlu'nun CHP'li başkana tehditler savurduğu ana ilişkin görüntü de ortaya çıktı. Görüntülerde Odabaşıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'katil' dediği görüldü.



Odabaşıoğlu, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:


"Bazı belediye bizi partimin üvey evlatları gibi görüp her türlü eleştirileri, en ağır eleştirileri sosyal medyada gerek yöneticilerimi arayarak gerek gençleri arayarak bölmeye çalışanlara meydan bırakmayız. O eli kırmasını çok iyi biliriz. Sen nasıl CHP’yi eleştirirsin. Sen nasıl gezinin şehitlerinin katili Recep Tayyip Erdoğan’ın makam odasında fotoğrafını indiren CHP’li belediye başkanlarına nasıl laf edersin diyorum. Ve orada bir sessizlik oluyor. Benim belediye başkanlarım benim milletvekillerim benim genel başkan yardımcılarım benim genel başkanım CHP’li herkes bizim için değerlidir"

#Denizli
#CHP
#Belediye Başkanı
#Cumhurbaşkanı
#Honaz
3 yıl önce