|

Mardin'de 2 bombacı terörist yakalandı

Suriye'den kaçak yollarla yurda giren biri kadın 2 terörist, Mardin girişinde sahte kimlikle yakalandı. Yapılan araştırmada, gözaltına alınan teröristlerin yurda kaçak yollarla girdikleri, Suriye'de bomba eğitimi aldıkları ve batı illerinde düzenlenmesi planlanan bir terör saldırısına katılacakları ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:31 - 15/11/2016 Salı
Güncelleme: 10:53 - 15/11/2016 Salı
AA
Yakalanan teröristlerin, batı illerinde düzenlenmesi planlanan bir terör saldırısına katılacakları bildirildi.
Yakalanan teröristlerin, batı illerinde düzenlenmesi planlanan bir terör saldırısına katılacakları bildirildi.

Suriye'de bomba eğitimi alan ve terör saldırısı düzenleyecekleri belirlenen biri kadın 2 terörist, kente girişte sahte kimlikle yakalandı.



Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Suriye'den terör örgütü PKK üyesi biri kadın 2 teröristin kaçak yollarla yurda giriş yaptığı istihbaratını alan güvenlik güçleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.



Artuklu Kızıltepe karayolunda uygulama noktasında 2 kişi, sahte kimlik kullandıklarının tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı.



Bomba eğitimi almışlar


Yapılan araştırmada, gözaltına alınan kadın terörist D.O. ile Z.Ş'nin yurda kaçak yollarla girdikleri, Suriye'de bomba eğitimi aldıkları ve batı illerinde düzenlenmesi planlanan bir terör saldırısına katılacakları öğrenildi.




Akçakale'den PKK'ya ilaç!


#Mardin
#Terörist
7 yıl önce