|

Mehmet Barlas Akşam'dan ayrıldı

Ünlü gazeteci-yazar Mehmet Barlas, bir süredir günlük makalelerinin yayınlandığı Akşam Gazetesi'nden ayrıldığını açıkladı.

Yeni Şafak
01:00 - 11/03/2003 Salı
Güncelleme: 15:48 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Medyatava'ya açıklamalarda bulunan Barlas, Akşam'dan neden ayrıldığını, "Her gün ve yıllardır yazılarımda değişimden ve statükoya karşı olmaktan söz ediyorum. Kendim içinde bulunduğum konum itibariyle değişimin dışında kalırsam en azından çelişkiye düşmüş olurum" sözleriyle açıkladı.

Barlas, "Ama Yeni Şafak'tan Akşam'a geçerek bir değişim yaşamamış mıydınız?" sorusuna, "Demek ki yeterli değişimi gerçekleştirememişim. Ama bunun sorumlusu Akşam gazetesi değil. Bunun sebebi Türkiye'nin içinde bulunduğu ve medyayı da derinden etkileyen sosyo-politik kararsızlık dönemi" cevabını verdi.

Akşam'la herhangi bir sorun yaşamadığını ısrarla vurgulayan, aksine gazete yönetiminden özen ve saygı gördüğünü belirten Barlas, "Beni ilgilendiren mesleki bakımdan dinamik bir ortamın içinde bulunmak özlemiydi" dedi. Mehmet Barlas, başka gazetelerden birlikte çalışma teklifi aldığını, ancak henüz dinleme aşamasında olduğu da sözlerine ekledi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce