|

Mehmet Görmez'in ilginç 'Mustafa Sungur' rüyası

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in bugün vefat eden Bediüzzaman'ın talebelerinden Mustafa Sungur ile ilgili bir rüya gördüğü ortaya çıktı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 1/12/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:57 - 1/12/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Mehmet Görmez'in ilginç 'Mustafa Sungur' rüyası
Mehmet Görmez'in ilginç 'Mustafa Sungur' rüyası

Görmez, bir gün önce rüyasında Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Mustafa Sungur ağabeyin babasını rüyasında görür. Rüyasında Diyanet'te önemli bir toplantı yaparken masada heybetli bir adam görür. Yaklaşır ve kim olduğunu sorar. "Ben Mustafa Sungur'un babasıyım Sungur gözünü açtı ve seni bekliyor." der.

Bu rüya üzerine Görmez, İstanbul'a hastanede ziyaretine gelir. Ziyareti sırasında Mustafa Sungur gözlerini açar ve selam verir daha sonra gözlerini kapatır.

Görmez'in Mustafa Sungur ile ilgili gördüğü rüyaya ilişkin, tedavi gördüğü Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi'nin Başhekimi Doç. Dr. İlyas Akdemir de açıklamada bulundu.

Samanyolu Haber Televizyonu'na telefonla bağlanan Akdemir olayı şöyle anlattı: "Bugün enteresan bir hadise oldu. Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez Bey, dün akşam Mustafa Ağabey'i rüyalarında görmüşler. Ankara'dan sırf bu rüya sebebiyle bugün ziyaretine geldiler. O ziyaretten hemen sonra Mustafa Ağabey gözüyle Mehmet Bey'e selam verdi. Onlar yoğun bakım ünitesinden çıktıktan sonra da rahmetli oldu."


11 yıl önce