|

Meral Akşener'den Elazığ'da 'jet' önlemler: Karşılama fotoğrafı uçaktan uzakta çekildi ve basın mensupları aprona sokulmadı

Verdiği bir röportajda "Özel uçaklarla gezmeyeceğiz. 'Söz vermişti ama yalancı çıktı' dedirtmeyeceğim" ifadelerini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şehir ziyaretlerinde ulaşım aracı olarak özel jet kullanması ile gündemde. Geçtiğimiz günlerdeki Malatya, Trabzon ve Hatay şehirlerine özel uçakla giden Akşener, Tunceli programı için geldiği Elazığ'a özel bir jetle indi. Akşener'in seyehat ettiği özel jetin görüntülenmesi için önlem alındı. Akşener ve karşılama heyeti ile apronda hatıra fotoğrafı çekilirken, seyahat edilen özel jetin önünde değil de havaalanı binasının önünde poz verildi. Diğer önlem ise basın mensuplarını kapsadı. Daha önceki şehir programlarında Akşener karşılanırken havaalanlarının içine kadar girebilen ulusal ve yerel basın mensupları Elazığ'da içeri sokulmadı.

20:50 - 12/07/2021 Pazartesi
Güncelleme: 22:47 - 12/07/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Meral Akşener'i CHP  Elazığ Milletvekili  Gürsel Erol,  CHP Tunceli Milletvekili  Polat Şaroğlu,  Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu ve çok sayıda CHP’li yönetici karşıladı.
Meral Akşener'i CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu ve çok sayıda CHP’li yönetici karşıladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tunceli programı için havayoluyla Elazığ'a indi.

CHP'li Gürsel Erol karşıladı

Öğlen saatlerinde özel jetle Elazığ'a inen Akşener'i CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu ve çok sayıda CHP’li yönetici karşıladı.

Aprona partililer alınmadı uçak gözükmedi

Diğer seyahatlerinin aksine aprona az sayıda partilinin alınması ve Akşener ile karşılama heyetinin pisti kadraj dışında bırakacak şekilde poz vermesi dikkat çekti.

Necmettin Öğretmen'in anısına karanfil bıraktı

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve partililerle Elazığ'dan karayoluyla Tunceli'ye geçen Akşener, Ana Fatma ziyaretgahını ziyaret etti.

Akşener, daha sonra beraberindekilerle 16 Haziran 2017'de yaz tatilini geçirmek için görev yeri Şanlıurfa'dan memleketi Gümüşhane'nin Torul ilçesine dönerken PKK'lı teröristlerce Tunceli-Erzincan kara yolunun Pülümür ilçesi kesiminde aracı yakıldıktan sonra kaçırılıp şehit edilen sınıf öğretmeni, 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz'ın anısına Munzur Çayı'na karanfil attı. Yılmaz için burada dua eden Akşener, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tunceli'de esnaf ziyaretleri yaptığını söyledi. Akşener, 20 Ocak 2020'de başlattığı il ve ilçe esnaf gezilerinin bir diğer ayağı olarak Tunceli'ye geldiğini anlatarak, "Pertek'e gittik ve Tunceli merkezde esnafı gezeceğiz. Bu arada değerli milletvekilimiz, sevgili kardeşim Gürsel Erol bey Ana Fatma'nın anıldığı yere getirdi. Ayrıca PKK tarafından şehit edilen Necmettin öğretmenimizin şehit edilmesinin dördüncü yıl dönümünde Munzur Çayı'na karanfil attık, Fatiha okuduk." diye konuştu.


  • Ne olmuştu?
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha önce yaptığı açıklamarda iktidara gelmeleri halinde uçak filosunu kullanmayacaklarını belirterek satışa çıkaracaklarını ilan etmişti. Akşener, Beştepe Külliyesi'nin üniversite kampüsü olarak tahsis edileceğini de söylemişti.
#akşener
#meral akşener
#iyi parti
#özel jet
#satacağım
#uçak
#elazığ
#tunceli
3 yıl önce