|

Mersin’i dünya kenti yapacağız

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin’de gerçekleştirdiği aday tanıtım mitinginde on binlere seslenerek birliğin adresinin Mersin olduğunu söyledi. Tuna, “Mersin’i sadece Türkiye değil, dünya kenti yapacağız” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 04:08 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Hamit Tuna ve 13 ilçe belediye başkan adayı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Hamit Tuna ve 13 ilçe belediye başkan adayı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Cumhur İttifakı Mersin Belediye Başkan adaylarının Mersin halkıyla buluştuğu aday tanıtım mitingi, on binlerce vatandaşın katılımıyla coşkuya dönüştü. Eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında gerçekleştirilen programda; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve 13 ilçe belediye başkan adayı, hemşehrilerinin destek tezahüratları eşliğinde tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya’nın da hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptı.

‘GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ’

  • “Cumhur İttifakı’nda elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız” diyen İl Başkanı Gölgeli; “Millete hizmet sevdası ile tüm ihanet şebekelerini yok etmek için mücadele veren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sevdası Türk-İslam olan vatandaşlarımızın bu mukaddes yolda omuz omuza mücadele etmesi için yol göstermiştir” dedi.

‘HERKESİN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ’

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik de tüm hemşerilerine seslenerek; “AK Parti ve MHP olarak bizler sadece kendi tabanımızdan oy istemeyeceğiz. Bize oy verenin ve vermeyeninin de kapısına gidip, gece gündüz çalışıp herkesin gönlüne girmeyi başaracağız. Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar Mersin ve Türkiye olarak hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

‘GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIN’

Daha sonra söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya ise Cumhur İttifakı’na destek veren tüm Mersinlilere teşekkür etti ve Cumhur İttifakı’nın önemine değindi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da, Mersinlilerden kenetlenerek vatan, bayrak, devlet ve Cumhur İttifakı için geceli gündüzlü çalışmalarını istedi.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve 13 İlçe Belediye Başkan Adayı, kürsüye çıkarak tüm Mersinlileri selamladı.

  • ‘Bu kenti hizmetlerle uçuracağiz’
  • Buradan Mersinli hemşehrilerine seslenen Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, “Allah’ın izniyle imkanları geniş olan Büyükşehir’i verdiğiniz takdirde 13 İlçe Belediye Başkanımızla birlikte Mersin’i sadece Türkiye değil, dünya kenti yapacağız. Mersinimizi; tarımda, sanayide, turizmde, teknolojide, lojistikte, sanatta ve sporda daha da büyüteceğiz. Allah’ın izniyle bu kenti hizmetlerle uçuracağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye inşallah mazbatalarımızı alıp götüreceğimize gönülden inanıyoruz” diye konuştu.
#​Cumhur İttifakı
#Mersin
#Hamit Tuna
#Seçim
#31 Mart
5 yıl önce