|

Mervan Gül'ün durumu iyi

Aa
00:00 - 30/09/2008 Salı
Güncelleme: 18:53 - 30/09/2008 Salı
Yeni Şafak
Mervan Gül'ün durumu iyi
Mervan Gül'ün durumu iyi

Kente su sağlayan Şirvan ilçesindeki Hesko su kaynağında oluşan arızanın onarım çalışmalarında incelemelerde bulunurken düşen Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.


Gül, tedavisinin sürdüğü Siirt Devlet Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Siirtlilerin duaları ile hayata döndüğünü söyledi. Kendisini telefonla arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Siirtlilere teşekkür eden Gül, basında ayağının kırıldığı şeklinde bazı haberlerin yayınlandığını, ancak sadece ayaklarında incinme olduğunu kaydetti.

Gül, şöyle konuştu:

“Bu sabah doktorumuz ile yaptığımız görüşmede sağlık durumumun iyi olduğunu söylediler. Eğer sağlık durumum böyle giderse beni yarına taburcu ederler. Allah'a şükrediyorum. Çok büyük bir kazayı kıl payı ile sıyırdık. Allah bizi korudu. Kimsenin üzülmesini istemezdik. Geçmiş bayramlarda olduğu gibi Siirtli hemşehrilerimle beraber bayramı hep beraber kutlamak istedim. Ancak takdiri ilahi. Bugün buradayız. Sağ olsun vatandaşlarımız buraya kadar zahmet edip geliyorlar. Gerçekten çok duygulandım. Beni görmeye gelen ve gelemeyen tüm Siirtlilerin bayramını kutlarım.

Sağ olsunlar sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan incelik göstererek beni aradılar. Bütün Siirt halkına selamları vardı. Siirtlilerin bayramını kutladı, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Başbakanımızın bizden istediği tam olarak iyileşip ondan sonra taburcu olmamız. Ben de Başbakanımıza doktorlar ne zaman tedavimi tam görürse o zaman bende hastaneden taburcu olurum dedim.”

Geçirdiği kaza nedeniyle ilgililere, vatandaşların mağdur olmaları için çalışmalarına ara vermemelerini istediğini belirten Gül, “Ayağa kalktıktan sonra tekrar oraya gidip olay yerinde inceleme yapıp Siirt'e daha fazla temiz suyu nasıl getirebileceğimizin çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.

Bu arada, çok sayıda vatandaş Gül'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Gül, dün kente su sağlayan Şirvan ilçesindeki Hesko su kaynağında oluşan arızanın onarım çalışmalarında incelemelerde bulunurken düşmüş ve hastaneye kaldırılmıştı.

16 yıl önce