|

Metrobüse sığındı

Bahçelievler''de bıçaklı saldırıya uğradıktan sonra kan revan içerisinde kalan Tayfun Kutun, metrobüse sığınarak canını kurtardı. 5 durak gittikten sonra indirilen Kutun''a ilk müdahaleyi güven timleri peronda yaptı

İstanbul
00:00 - 25/02/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:50 - 24/02/2013 Pazar
Yeni Şafak
Metrobüse sığındı
Metrobüse sığındı

Bahçelievler''de aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Tayfun Kutun ile kimliği belirsiz 3 kişi arasında tartışma yaşandı. Sokak ortasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan Kutun, her iki baldırlarına aldığı bıçak darbeleriyle kaçmaya başladı. Şirinevler''de metrobüs durağına sığınan ve koşarak metrobüse binen Kutun, Çevizlibağ durağına kadar kan revan içinde yolculuk yaptı. Kutun''u kanlar içerisinde gören yolcular manzara karşısında adeta şoka girdiler.

METROBÜS KAN İÇİNDE KALDI

Kutun, yaralı vaziyette metrobüse binerken gördükleri manzara karşısında şoke olan yolcular, tanık oldukları olayı polise ihbar etti. Bunun üzerine hat üzerinde görev yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü''ne bağlı ekipler, metrobüs şoförü ile irtibata geçerek otobüsü durdurdu. Çevizlibağ durağında otobüsten indirilen yaralı durakta bir alana oturtuldu.

İLK MÜDAHALE DURAKTA

Olay yerine gelen Güven Timleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sağlık ekiplerinden yardım istedi. Durağa gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak kanamayı durdurdu. Yaralı ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan Kutun''un hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Çelişkili ifade şaşırttı

Yolculuk sırasında 3 kişinin kendisinden para istediği için bıçaklandığını ileri süren Kutun, saldırganları da tanımadığını ifade etti. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yapılan tespitlerde saldırının ilçe sınırları içerisinde ara sokak üzerinde meydana geldiğini ve yaralı şahsın alacak verecek meselesi yada kız meselesi yüzünden çıkma ihtimali üzerinde duruyor.

11 yıl önce