|

MHP de AK Parti adaylarını tanıtacak

27 büyükşehirde AK Parti’ye destek verecek olan MHP Adana, Mersin ve Manisa’da aday tanıtım toplantıları yapacak. Bu şehirlerde AK Parti’ye verilen ilçelerin adayları da kamuoyu ile paylaşılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan da MHP’li adayları tanıtmıştı.

Nur Banu Aras
04:00 - 15/01/2019 Salı
Güncelleme: 02:51 - 15/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Cumhur İttifakı'nda aday tanıtımı MHP kanadı ile sürecek. 27 büyükşehirde AK Parti'ye destek verecek olan MHP Adana, Mersin ve Manisa'da aday tanıtım toplantıları yapacak. Burada, AK Parti'ye verilen ilçelerin adayları da kamuoyu ile paylaşılacak.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşılırken siyasi partilerdeki çalışmalar da hız kazandı. Mahalli idareler seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında girecek olan AK Parti ve MHP'de adaylar birer birer açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yaptığı aday tanıtım törenlerinde, Cumhur İttifakı'nın adayı olan MHP'li isimler de tanıtılıyor.

BİRLİK İMAJI

MHP'de de yapılacak aday tanıtım toplantılarında AK Parti'nin Cumhur İttifakı adaylarının da tanıtılacağı belirtiliyor. Tanıtım toplantılarında, birlik ve beraberlik görüntüsü verilecek. Tanıtımlarda sağlanan birlik ve beraberlik görüntüsü sahaya da yansıyacak. MHP'nin adayının destekleneceği Manisa, Mersin ve Adana'da son ilçe dağılımına göre AK Parti'ye; Adana'da Aladağ, Seyhan, Tufanbeyli, Ceyhan, Çukurova, Manisa'da, Saruhanlı, Ahmetli, Gölmarmara, Gördes, Soma, Kırkağaç, Mersin'de ise Akdeniz, Yenişehir ve Aydıncık gibi ilçelerinin verileceği ifade ediliyor.

#AK Parti
#MHP
#31 Mart
#Seçim
#İttifak
#Aday
5 yıl önce