|

Provokasyon yatırımı yapıyorlar

MHP lideri Bahçeli, Süper Kupa finalinde yaşananlara dikkat çekerek, “Hayatın her alanına provokasyon yatırımı yapan, bilhassa Türk sporunu kirli amaçlarına alet etmek için faal halde bulunanlar karşısında sapasağlam durmaya devam edeceğiz” dedi.

04:00 - 1/01/2024 Pazartesi
Güncelleme: 04:21 - 1/01/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Bahçeli, yeni yıl mesajında Süper Kupa finalinde yaşananlara dikkat çekti.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, yeni yıl mesajında Süper Kupa finalinde yaşananlara dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajında Süper Kupa finalinde yaşananlara vurgu yaptı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin ortak değeri, onur simgesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet banisi olduğunu ifade eden Bahçeli, “Onun muazzam bir mücadeleyle inşa ve ihya ettiği kalıcı eserleri ve emanetleri daha güçlü bir şekilde yaşatılacak, istismarcılara elbette fırsat tanınmayacaktır. Onun adı ve anıları üzerinden kamplaşma üretmeye gayret edenler, 2024 yılında da hayal kırıklığına uğrayacaktır” değerlendirmesinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin milli ve üniter bir devlet olduğunu belirten Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: “Nihai hüküm 29 Ekim 1923 tarihinde verilmiş, 29 Ekim 2023 tarihinde de teyit edilmiştir. Bu karardan geri dönüş diye bir şey söz konusu değildir.”


PROVOKASYON YATIRIMI YAPIYORLAR

“Hayatın her alanına provokasyon yatırımı yapan, milli ve manevi hassasiyetlerimizi kanatmak pahasına kaşıyan, bilhassa Türk sporunu kirli amaç ve arzularına alet etmek için sürekli faal halde bulunan kim ya da kimler varsa bu kapsamda hangi çevreler hamle üstüne hamle peşinde koşuyorsa bilinmesini özellikle isterim ki alayının karşısında sapasağlam durmaya 2024 yılında da azimle devam edeceğiz.”


#politika
#Devlet Bahçeli
#MHP
#Süper Kupa
#provokasyon
5 ay önce