|

Microsoft EMEA bölgesine atama

Microsoft'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan EMEA bölgesinde, firma ile devlet kuruluşları arasında yapılan anlaşmalardan ticari, mali, legal ve operasyonel sorumlu yönetici olarak Özalp Harut atandı.

Aa
00:00 - 12/12/2006 Salı
Güncelleme: 11:09 - 12/12/2006 Salı
Yeni Şafak
Microsoft EMEA bölgesine atama
Microsoft EMEA bölgesine atama

Microsoft'tan yapılan açıklamada, İstanbul'dan sonra Ankara'da da ilk bölgesel görevlendirmesini yapmasıyla Microsoft Türkiye'nin bir ilke daha imza attığı bildirildi.

Açıklamaya göre, 1999'dan bu yana Microsoft'un Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan MEA Bölge Merkezi, İstanbul'da faaliyet gösteriyor.

Microsoft Türkiye ofisinden farklı olarak, 79 ülkenin bağlı olduğu MEA Bölge Merkezinde 50'ye yakın Türk ve yabancı yönetici görev yapıyor ve bölgeyi yakından ilgilendiren kararlar alıyor.

Verilen bilgiye göre, daha önce Microsoft Kamu Sektöründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Ankara Bölge Müdürlüğü görevlerini yapan Özalp Harut'un görev merkezi yine Ankara olacak.

Harut, yeni atandığı Kıdemli Lisanslama Yöneticisi görevi ile birlikte aralarında Rusya, Fas, Pakistan, İsrail ve Türkiye'nin de bulunduğu geniş bir coğrafyadan sorumlu olacak.


17 yıl önce