|

Miray Tur uçuşları iptal edildi

Cihan
00:00 - 2/09/2008 Salı
Güncelleme: 16:08 - 2/09/2008 Salı
Yeni Şafak
Miray Tur uçuşları iptal edildi
Miray Tur uçuşları iptal edildi

Almanya ve Türkiye çıkışlı uçak bileti satan ve Best Air ile uçuşlarını gerçekleştiren Miray Tur, 01 Eylül 2008 tarihi itibari ile bayilerine gönderdiği yazılı açıklamada Best Air'in Miray Tur ile olan antlaşmasını iptal etmesinden dolayı uçuşların yapılmayacağını bildirdi.

Miray Tur yöneticilerinin gönderdiği açıklamaya göre 01 Eylül 2008 tarihinde saat 17.45-BST 101 sefer sayılı İstanbul-Düsseldorf uçuşu ve 02.09.2008 tarihindeki saat 15.00 KK 107 sefer sayılı İstanbul-Düsseldorf uçuşlarının dışında bütün uçuşların gerçekleşemeyeceği açıklandı. Gönderilen yazıda Best Air'in hangi nedenden dolayı Miray Tur ile antlaşmasının iptal ediği belirtilmedi.

Bu tarihten itibaren uçacak yolcuların açık hesap listelerinin belirtildiği ve bu listelerin kontrol edilerek yolcuların ödemelerinin takip edilmesini vurgulayan Miray Tur yöneticileri, yeni rezervasyonların alınmayacağını ancak yolcuların takibi için sistemlerinin bayilere açık olduğu belirtildi.

1 Eylül 2008 tarihinden itibaren büro çalışma saatlerinde değişiklik olacağını belirten Miray Tur, mağdur olan yolcuların bayiler üzerinden cep telefonları ile kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

Mağdur olan yolcuların mağduriyetinin ne şekilde giderileceği ve satılan biletler gereği yolcuların hangi hava yolu ile uçurulacağı belirtilmemiş.


3 Eylül 2008 tarihinden Miray Tur-Best Air ile uçacak olan yolcuların uçuş saatinden önce bilet aldıkları bayileri arayarak detaylı bilgi almaları gerekiyor.

Görüşlerine başvurduğumuz yolcular, yaz sezonu itibari ile Türkiye ile Almanya arasında gerçekleşecek uçuşlardaki tüm biletlerin satılmış olduğunu ve yolcuların Türkiye'den Almanya'ya geri dönerken kendilerini ne şekilde sürprizlerin beklediklerini bilmediklerini ifade etti.

16 yıl önce