|

MOL mağazalarındaki stok indirimle eriyecek

MOL Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Özdemir, tarihi fiyatlarla stoklarını eriteceklerini belirterek, "7 liraya pantalon, 20 liraya takım elbise satacağız" dedi.

İstanbul
00:00 - 17/03/2009 Salı
Güncelleme: 02:10 - 17/03/2009 Salı
Yeni Şafak
MOL mağazalarındaki   stok indirimle eriyecek
MOL mağazalarındaki stok indirimle eriyecek

MOL Mağazacılık AŞ İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, MOL outletlerde tarihi fiyatlarla ellerindeki stokları eriteceklerini belirterek, 7 liraya pantolon, 1,5 liraya tişört, 20 liraya takım elbise satacaklarını söyledi. Özdemir, Türkiye'de üretim yapan tekstil ve hazır giyim firmalarının tek başına ürettikleri ürünlerin çok pahalı ve maliyetli olduğunu, firmaların bir araya gelip güç birliği yapmasıyla ise çok daha uygun fiyatlarla satış yapabileceğine dikkati çekti. Özdemir, 10 Nisan'da 10 MOL mağazasının aynı anda açılacağını, mayısın ilk haftasında yurt dışında 10 MOL mağazasının daha faaliyete geçeceğini söyledi.

10 MAĞAZA AYNI ANDA

Oktay Özdemir, “İlk mağazalarımız İstanbul, Ankara ve Antalya'da açılacak. Tüketicinin karşısına, 'aile paketi' dediğimiz ürün gruplarıyla çıkacağız. İçinde ceket, gömlek, ayakkabı, pantolon gibi ürünlerin bulunduğu paketler çok uygun fiyatlarla alınabilecek. Ayrıca MOL outletlerde tarihi fiyatlarla elimizdeki stokları eriteceğiz. 7 liraya pantolon, 1,5 liraya tişört, 20 liraya takım elbise satacağız. İlk outlet mağazamızı Esenler'de açıyoruz” dedi.




15 yıl önce