|

Muhsin Yazıcıoğlu kabri başında anıldı

Ölümünün 7. yıl dönümünde Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu kabri başında anıldı.

Yeni Şafak
13:38 - 25/03/2016 الجمعة
Güncelleme: 10:40 - 27/03/2016 الأحد
DHA

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi, yakınları ve Parti üyeleri kabrine çiçek bırakarak dua etti. Destici, parti üyeleri ile Yazıcıoğlu'nun ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti.



"ŞEHADETİNİN ARDINDAKİ SIR PERDESİ 7 YILDIR ÇÖZÜLEMEDİ"


Destici,''Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün arkasındaki sır perdesinin 7 yıldır çözülemedi ve bunların suçluları Türkiye'yi yönetenlerdir. O da bir şehit ailesi mensubuydu ve kendiside şehit oldu bizler şahidiz ki o şehittir, bizler şahidiz ki o tertemiz bir Müslüman'dır" dedi. Destici, Allaha teslim olduğunun imanının kuvvetli olduğunun göstergesi olduğunu söyleyerek Yazıcıoğlu'nun Karaman'da yaptığı konuşmasından alıntı yaparak ''Ayakta duranın da yürüyenin de yoldakinin de bir garantisi yok. Ruh dediğin bir saniyelik, küf dedi mi gitti" dedi.



''HAKLI DAVAM DA TEK BAŞIMA YÜRÜRÜM"


Destici,"Muhsin Yazıcıoğlu büyük birlik hedefiyle yola çıktı, haklı davasından dönmedi. Büyük birliği anlatırken ağzından şu cümleler dökülüyordu 'Bizim büyük birlikten kastımız sadece büyük birlik partililerinin birliği değil, bizim büyük birlikten kastımız 78 milyonun Kürt'üyle, Türkmen'iyle, Zaza'sıyla, Alevi'siyle, Sunni'siyle büyük birliğinden bahsediyorum hatta onun da ötesinde Adriyatikden, Çin Seddi'ne kaynaşmış ve birleşmiş bir Türk dünyası hayal ediyorum diyordu' '' dedi.

#muhsin yazıcıoğlu
#muhsin bbp
٪d سنوات قبل