|

Muş'ta bir saatlik düğünün 40 dakikası takı töreniyle geçti: Genç çifte bir milyon TL'lik altın ve para takıldı

Koronavirüs salgını etkilerini devam ettirmesine rağmen vatandaşların tedbirsizliği nedeniyle vaka sayılarında artış yaşanıyor. Yetkililerin tüm uyarılarına ve yaptırımlarına rağmen özellikle düğünlerdeki kalabalık, salgının yayılmasında etkili oluyor. Muş’ta pandemi nedeniyle bir saatte gerçekleştirilen düğünün 40 dakikası takı töreniyle geçti. Genç çifte 1 milyon TL değerinde altın ve para takılırken, sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı.

13:24 - 20/10/2020 Salı
Güncelleme: 14:03 - 20/10/2020 Salı
IHA
Genç çifte bir milyon TL'lik altın ve para takıldı.
Genç çifte bir milyon TL'lik altın ve para takıldı.
Muş’ta tanınan Elmani aşiretinin sevilen isimlerinden Muş Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya’nın oğlunun düğünü görkemli bir şekilde yapıldı.

Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin düğün töreni kentteki bir düğün salonunda yapıldı.


Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin kabul edildiği ve evli çifte 1,5 kilogram altın ve 300 bin TL dolayında paranın takıldığı düğünün takı merasimi de 40 dakika sürdü.

Damadın babası kuyumcular derneği başkanıymış

Düğüne katılan davetlilere teşekkür eden damadın babası Muş Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya, "Pandemi nedeniyle davetli sayımızı sınırlı tuttuk. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siyasilerimize, bürokratlarımıza, davetlilerimize teşekkür ederim. Ayrıca düğüne katılamayıp bizleri telefonla arayan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.



#Muş
#düğün
#takı merasimi
#koronavirüs
4 yıl önce