|

Müzisyenden acı haber

Şile'den denize açılan fiber teknenin batması sonucu kaybolan genç müzisyen Onurcan Özcan'ın cesedine de ulaşıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/06/2018 Salı
Güncelleme: 00:22 - 5/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Sözleri ve bestesi müzisyen Onurcan Özcan'a ait "Yalnızlığın Ezgisi" isimli eseri şarkıcı Ferhat Göçer seslendirmişti.
Sözleri ve bestesi müzisyen Onurcan Özcan'a ait "Yalnızlığın Ezgisi" isimli eseri şarkıcı Ferhat Göçer seslendirmişti.

İstanbul-Şile İmrenli Koyu'ndan denize açıldıkları fiber teknenin batması sonucu kaybolan müzisyen Onurcan Özcan'dan acı haber geldi. Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri, 21 yaşındaki Onurcan Özcan'ın bulunması için arama çalışmalarına sabahın erken saatlerinde yeniden başladı. Sahil Güvenlik botu, Sahil Güvenlik dalış timi, Sahil Güvenlik helikopteri ile KIYEM-5 ve KIYI-5 botları tarafından müşterek gerçekleştirilen arama-kurtarma çalışmaları sırasında Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı.


ŞARKILARINI MİLYONLAR İZLEMİŞ

Sahilde endişeli bekleyişlerini sürdüren Özcan'ın ailesi, yakınları ve sevenleri, acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı. Kıyıya çıkartılan Özcan'ın cenazesi, otopsi amacıyla Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Besteci, solist ve söz yazarı olan genç müzisyenin, YouTube'da yayınladığı videoların milyonlarca kez izlendiği, son dönemde gençler arasında popüler bir isim olduğu öğrenildi.

ANORMAL DALGALAR VARDI

Üzücü kazadan sağ kurtulan Ulaş Sarı, “Sabah 07.00 sıralarında açıldık. Kayaların arka tarafında çok şiddetli dalgalara yakalandık. Anormal dalgalar teknemizi ilk önce ters çevirdi, sonra da battı. Kayaya çıkmaya çalıştık ama dalgalar müsaade etmedi. İçimiz yanıyor” dedi. Batan teknedeki Ulaş Sarı (23) Hasan Ekşi (23) ve Levent Sarı (30) yüzerek kıyıya çıkarken, Recep Gülyıldırım (26) boğulmuş, müzisyen Onurcan Özcan ise kaybolmuştu.

#Onurcan Özcan
#Şile
6 yıl önce