|

Neredesin Rami!

Adana’da yüzmek için sulama kanalına giren 10 yaşındaki Afgan çocuk Rami Kebiri, akıntıya kapılarak kayboldu. Korkuluklara yaslanan çocuğun ablası Vahide Kebiri’nin, “Neredesin Rami” diye feryat etmesi yürekleri dağladı

Haber Merkezi
04:00 - 28/08/2018 Salı
Güncelleme: 00:31 - 28/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Kebiri, akıntıya kapılarak kayboldu.
Kebiri, akıntıya kapılarak kayboldu.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde Afgan ailenin gezintisi acı son buldu. Üzücü olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Atakent Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalı kıyısında ailesiyle gezintiye çıkan Afganistan uyruklu 10 yaşındaki Rami Kebiri (10), serinlemek için babası Zaman Kebiri ile birlikte suya girdi.

AKINTIYA KAPILDI

Ancak küçük çocuk bir süre sonra akıntıya kapıldı. Rami, babasının ve çevredeki vatandaşların tüm çabasına rağmen gözden kayboldu.

GÖZYAŞı SELİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin CANKUR ekipleri sevk edildi. Kanal kenarında umutla bekleyen anne Uveyde, abla Vahide, erkek kardeşleri Ferdin ve Ali ile anneanne Zekiye, Rami'nin sudan çıkmadığını görünce sinir krizi geçirdi. Anne Zaman Kebiri bu acıya daha fazla dayanamayıp bayıldı. Sulama kanalının korkuluklarına tutunarak gözyaşına boğulan abla Vahide Kebiri'nin "Neredesin Rami" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

DALGIÇLAR ARIYOR

Rami'nin kardeşleri de yere kapanıp onun bulunması için dua etti.Fenalaşan aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti. Dalgıçlar, akıntıya kapılan 10 yaşındaki Rami'nin bulunması için kanalda geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

#Adana
#Boğulma
6 yıl önce