|

Neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’nı genişletmek amacıyla yaptığı temaslara destek veren MHP lideri Bahçeli, “Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır” dedi. Bahçeli, HDP’nin kapatılmasıyla ilgili de MHP’ye düşen bir sorumluluk olursa gereğini seve seve yapacaklarını söyledi.

00:00 - 15/01/2021 Cuma
Güncelleme: 02:32 - 15/01/2021 Cuma
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli
MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabından gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:
HDP’nin kapatılmasıyla ilgili görüşümüz berraktır ve öncelikle bir hukuk meselesidir. İnanıyorum ki, hukuk kendi mecrasında en makul ve milli vicdana muvafık çözüm yolunu bulacak ve adalet tesis edilecektir. MHP’ye düşen bir sorumluluk olursa da gereği seve seve yapılacaktır.
Cumhur İttifakı hususunda fitne çıkarmak için tahkimat yapanlara da diyorum ki, rahat olun, huysuzluğu bırakın, hırçınlıktan dönün, samanlıkta olmayan iğneyi aramaktan vazgeçin. Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır.

TÜRKİYE’NİN GÜVENCESİ

  • Sayın Cumhurbaşkanımız’ın Cumhur İttifakı’nın zeminini genişletmek amacıyla yaptığı veya yapacağı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir.
    Hatta bu temas ve ziyaretlerin ittifakımızın güçlenmesine hizmet edeceğinden dolayı desteğimiz tamdır. Herkes işine baksın, falcılık yapmasın, niyet okumasın, boşa sallayıp dolu tutmanın arayışında olmasın.
    Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh kökünden doğmuştur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle birlikte Türkiye’nin yegane güvencesidir.

İTTİFAKIMIZ MİLLİ HEDEFLERE DAYALI

Malum yorumcular, mahut televizyon ve gazeteler bilsinler ki: Bit için dam yakmam. Pire için yorganı ateşe vermem.
Karanlık emel sahipleri boşu boşuna çırpınmasın, boş yere hayal kurmasın. Cumhur İttifakı’nı bozmayı hiçbir şart altında aklımın köşesinden geçirmem. Biraz edep diyorum.
Biraz izan diyorum. Asılsız isnat ve iftirayla varılacak yer derin bir çukurdur. Bizim için çukur kapatılmak için vardır.
  • Cumhur İttifakı, aziz milletimizin ve henüz doğmamış Türk çocuklarının huzur meşalesi, umut nişanesi, birlik ve kardeşlik kaynağıdır.
    Sayın Cumhurbaşkanımızla ittifakımız çıkara değil tertemiz milli hedeflere bağlı ve millete hizmet aşkına dayalıdır.
#Cumhur İttifakı
#Devlet Bahçeli
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
3 yıl önce