|

Nisanda kar sürprizi

Mayıs ayına 10 gün kaldı ancak bazı illere kar yağdı. Van, Yozgat Karabük ve Bolu’da etkili olan yağışlar nedeniyle aksaklıklar yaşandı. Van’da sürücüler yolda ilerlemekte zorluk çekti. Yozgat’ta meyve çiçekleri kar altında kaldı. Bolu ise beyaza büründü.

Haber Merkezi
04:00 - 21/04/2019 Pazar
Güncelleme: 01:14 - 21/04/2019 Pazar
Yeni Şafak
Birçolk il beyaza büründü.
Birçolk il beyaza büründü.

Tüm Türkiye bahara hazırlanırken bazı illerde kar sürprizi yaşandı. Van, Karabük, Yozgat ve Bolu’da etkili olan yağışlar kent merkezlerini beyaza bürüdü. Van’da kar yağışı önceki akşam saatlerinde başladı. Sürücüler yolda ilerlemekte zorluk çekti. Karla mücadele ekipleri, kar küreme ve temizleme çalışması yaptı. Yaylalara çıkmaya hazırlanan besiciler, kar sürprizi ile yolculuklarını erteledi.


MEYVE ÇİÇEKLERİNİ KAR KAPLADI

İç Anadolu Bölgesi’nde de kar yağdı. Yozgat’ta da kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar, kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Meyve ağaçlarının çiçekleri de kar altında kaldı. Bolu’nun Gerede ve Yeniçağa ilçelerinde de önceki akşam

saatlerinde başlayan kar yağışı dün gün boyu aralıklarla devam etti. Gerede’de önceki akşam saatlerinde başlayan kar yağışı dolayısıyla ilçenin yüksek kesimleri ile kent merkezi beyaza büründü.

#Nisan
#Kar
#Van
#Yozgat
#Karabük
5 yıl önce