|

Numan Kurtulmuş: Milletimiz mücadelesiyle 28 Şubat'ı tarihin çöplüğüne gömdü

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 28 Şubat'ın yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. 28 Şubat'çıları ve destekçilerini nefretle andıklarını ifade eden Kurtulmuş, "Milli iradeye karşı topyekün savaş açanların bin yıl sürmesini planladıkları 28 Şubat darbesi, aziz milletimizin hukuk, adalet ve özgürlük mücadelesi ile tarihin çöplüğüne gömülmüştür" dedi.

11:18 - 28/02/2021 Pazar
Güncelleme: 11:29 - 28/02/2021 Pazar
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 28 Şubat postmodern darbenin yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 28 Şubat'çılar neyi hedefledi ise milletin tersini gerçekleştirerek darbecileri ve vesayet odaklarını bertaraf ettiğini ifade eden Kurtulmuş, mesajında şunları söyledi:

Milli iradeye karşı topyekün savaş açanların bin yıl sürmesini planladıkları 28 Şubat darbesi, aziz milletimizin hukuk, adalet ve özgürlük mücadelesi ile tarihin çöplüğüne gömülmüştür.

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizin desteğiyle sürdürdüğümüz güçlü ve büyük Türkiye idealimizin gerçekleşmesini hiçbir beşeri güç önleyemeyecektir.


#28 şubat
#numan kurtulmuş
#ak parti
#genel başkanvekili
3 yıl önce