|

O aile serbest

İfadesi sonrası serbest bırakılan Ahmet Sevindir, “Kime satılmış kim almış bilgimiz yok. Çok şükür suçsuz olduğumuz anlaşıldı, ailemiz serbest bırakıldı. Allah devletimizden razı olsun, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 00:22 - 16/03/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Ankara'daki bombalı saldırıda kullanılan otomobilin sahibi olduğu için gözaltına alınan 63 yaşındaki Adul Sevindir, 70 yaşındaki eşi Seydi Sevindir ile 32 yaşındaki oğlu Ahmet ile damadı Enver Akti, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde oturan aile, otomobili galeriye satış için bıraktıklarını, ancak kalan 5 bin liralarını alamadıkları için devrini yapmadıklarını ve terör saldırısını duyunca şoke olduklarını ifade etti. 34 HGH 44 plakalı 1994 model otomobili bir ay önce 18 bin lira karşılığında anlaştıkları bir galeriye bıraktıklarını belirten Adul Sevindir, otomobilin kendi adına kayıtlı olduğunu ancak sahibinin oğlu olduğunu belirterek, olayla ilgisinin bulunmadığını belirtti.



OLAYLA BAĞLANTIMIZ YOK


Ahmet Sevindir de 2014 yılında aldığı otomobili kredi borcu nedeniyle annesinin adına kaydettirdiğini ve bir ay önce satmak üzere galeriye götürdüklerini belirterek, “18 bin liraya anlaştık ve galeriye bıraktık. Sattığımız otomobille saldırı yapıldığını öğrendik. Olayla bağlantımız yok” diye konuştu.


#bombalı saldırı
#Adul Sevindir
8 yıl önce