|

Ofisinde öldürüldü

Azerbaycanlı iş adamı Etimad İsmailov Bakırköy’deki ofisinde silahlı saldırya uğradı. Tartıştığı Gözel Damirov tarafından başından ve kalbinden vurulan İsmailov hayatını kaybetti.

Haber Merkezi
04:00 - 20/09/2018 الخميس
Güncelleme: 01:11 - 20/09/2018 الخميس
Yeni Şafak
Katil zanlısının Azerbaycan'da eski polis şefi olduğu belirtildi.
Katil zanlısının Azerbaycan'da eski polis şefi olduğu belirtildi.

Azerbaycanlı işadamı Etimad İsmailov İstanbul Bakırköy’de ki ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay dün saat 20.00 sıralarında Florya Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Etimad İsmayilov ve Gözel Damirov Florya’daki ofiste bir araya geldi. İş adamı İsmayilov ile Damirov arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Damirov işadamı İsmayilov’u başından ve kalbinden silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Saldırı sonrasında ağır yaralanan İsmayilov kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri Damirov’u yakalamak için il genelinde geniş çaplı çalışma başlattı.



KATİL AZERİ ESKİ POLİS ŞEFİ

Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğlu olan İsmailov, gazeteci Sevil Nuriyeva’nın da eşiydi. Şüpheli Damirov’un Azerbaycan’da bir dönem İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu ve daha sonra karıştığı bir olaydan sonra Türkiye’ye kaçtığı öğrenildi.

#Bakırköy
#Suikast
#Azerbaycan
٪d سنوات قبل