|

Oflu İsmail toprağa verildi

Akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren ‘Oflu İsmail’ olarak bilinen 77 yaşındaki İsmail Hacısüleymanoğlu, Kilyos’ta toprağa verildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/12/2015 Cuma
Güncelleme: 23:52 - 24/12/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 77 yaşındaki İsmail Hacısüleymanoğlu, düntoprağa verildi. Hacısüleymanoğlu'nun naaşı Kilyos Merkez Camii'ne getirildi. Cami önünde düzenlenen cenaze törenine, Hacısüleymanoğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolga Ağar, Atilla Peker, Necdet Ulucan ile Zeynel Abidin Erdem, Eray Kapıcıoğlu, Murat Cevahir, Mehmet Köymen, İsmail Türüt, Metin Şentürk ve Hakan Ural'ın da aralarında bulunduğu siyaset, iş ve sanat dünyasından isimler katıldı.





HEMŞEHRİLERİ KATILDI


Eski Bakanlardan Erdoğan Bayraktar, Hacısüleymanoğlu'nun memleketinden yakın dostu ve hemşehrisi olduğunu ifade ederek, “Sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Allah gani gani rahmet eylesin. Eşe, dosta garibana faydaları vardı” dedi. Trabzorspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Her Oflu'nun ona bir vefa borcu vardır. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. İyi bir insandı” dedi. Kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşındıktan sonra Hacısüleymanoğlu'nun cenazesi Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı'nda toprağa verildi.



#Oflu İsmail
#İsmail Hacısüleymanoğlu
#Tolga Ağar
#Atilla Peker
#Necdet Ulucan
8 yıl önce