|

'Oğlumu ezdin beni de ez'

Bursa'da kum yüklü TIR'la şarampole yuvarlanan sürücü feci şekilde can verdi. TIR'ın önüne yatan acılı baba, "Oğlumu ezdin, beni de ez" diye feryat etti.

İha
00:00 - 24/12/2013 Salı
Güncelleme: 20:49 - 24/12/2013 Salı
Yeni Şafak
'Oğlumu ezdin beni de ez'
'Oğlumu ezdin beni de ez'

Kaza, Bursa-İzmir karayolunun 30. kilometresinde Obaköy mevkiinde meydana geldi. Serkan Kartal (34) idaresindeki 16 JFD 16 plakalı kum yüklü TIR, Bursa istikametine seyir halindeyken kontrolden çıkarak 10 metrelik şarampole devrildi. Takla atan TIR'ın kabininde sıkışan sürücü Serkan Kartal, dışarıya çıkamadı. Olay yerinden geçen vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekipleri uzun gayretler neticesinde takla atan TIR'ı vinç yardımı ile kaldırıp kabinde sıkışan sürücü Serkan Kartal'ı çıkardı.

'SEN ÖLME ANNEM'

Kaza haberini alan Serkan Kartal'ın anne ve babası Ali Rıza ile Naciye Kartal olay yerine koştu. 112 ekiplerinin kalp masajı yaptığı Serkan Kartal kurtarılamadı. Oğlunun ölüm haberini öğrenen baba Ali Rıza Kartal, evladına mezar olan TIR'ın önüne yatarak, "Oğlumu ezdin, beni de ez" diye feryat etti. Krize geçiren Kartal'ı jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Uçurum kenarında bekleyen anne Naciye Kartal ise aşağı inmek isterken yuvarlandı. Yaşlı kadın şans eseri yaralanmadı. Sedye ile ambulansa bindirilen Naciye Kartal, "Serkan, sen ölme, ben öleyim annem" diyerek gözyaşı döktü.

Kartal'ın cenazesi Uludağ Üniversitesi morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla alakalı tahkikat başlattı.

10 yıl önce