|

Okay'dan 'kardeş' açıklaması

TBMM Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, kardeşi Mustafa Fehmi Okay'ın adının İstanbul'da yürütülen bir operasyonda geçmesinden üzüntü duyduğunu söyledi.

Aa
00:00 - 28/09/2009 Pazartesi
Güncelleme: 13:39 - 28/09/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Okay'dan 'kardeş' açıklaması
Okay'dan 'kardeş' açıklaması

Yargı sürecinin gerçekleri ortaya çıkaracağından en ufak bir kuşku duymadığını belirten TBMM Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, 'Hukukun gereği ne ise onu saygı ile karşılıyorum' dedi.

Hakkı Suha Okay, yaptığı yazılı açıklamada, kardeşinin, adının operasyona karıştığını dün medyadan öğrenir öğrenmez Beşiktaş Adliyesine giderek nöbetçi savcı ile görüştüğünü kaydetti. 

Nöbetçi savcının, konuyla ilgili savcıyı arayarak bilgi aldıktan sonra, bugün tekrar Beşiktaş Adliyesine gelmesini Mustafa Fehmi Okay'a bildirdiğini ifade eden Hakkı Suha Okay, kardeşinin bugün adliyeye gittiğini ve savcılık makamınca, ifade vermek üzere İstanbul Emniyetine gönderildiğini anlattı.

Okay, şunları kaydetti:

'Böyle bir olayın içerisinde kardeşim Mustafa Fehmi Okay'ın adının geçmesinden üzüntü duymaktayım. Kendisinin böyle bir olaya karıştığına ihtimal dahi vermek istemiyorum.

Kardeşime ilişkin bu olay için yargı sürecinin gerçekleri ortaya çıkaracağından en ufak bir kuşku duymuyorum. Hukukun gereği ne ise onu saygı ile karşılıyorum.'

15 yıl önce