|

Ölümden döndüler

Gece uyurken evlerinde yangın çıkan anne ve 2 çocuğu ölümden döndü. Dairesi gözleri önünde kül olan kadın, binadaki yangın söndürme vanasının kapalı olmasına tepki gösterdi.

04:00 - 29/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 00:41 - 29/04/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Yangın nedeniyle ev ve içerisindeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi.
Yangın nedeniyle ev ve içerisindeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi.

Samsun’da bir aile, uykuda yakalandıkları yangından son anda kurtuldu. Yangın, Karasamsun Mahallesi Mumcular Sokak’taki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Bir işyerinde tezgahtar olarak çalışan Sevinç Çelikçi’nin (37) borç harç aldığı evinde önceki gece saat 04.30 sıralarında elektrikli sobadan yangın çıktı. Uykudan uyanıp yangını farkeden kadın, çocukları Efe Şahan (17) ve Derman Kayra (7) ile kendilerini dışarı son anda atabildi.


KAPALI VANA TEPKİSİ

  • Aynı apartmanın 2. katında yaşayan İsa Ay (43) balkondan atlayarak yaralanırken, yangın sırasında evin önünde park halindeki 2 otomobil de zarar gördü. Apartmandaki yangın söndürme vanası kapalı olduğu için yangına müdahalede geç kalındı. Evi kül olan kadın, vananın kapalı olmasına tepki gösterdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangını söndürdü ancak evdeki eşyalar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
#Yangın
#​Samsun
5 yıl önce