|

Özel temkinli konuştu: Her karara saygılıyız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin Antalya’daki kampında konuştu. İYİ Parti ile yapılması gündeme gelen iş birliği hakkında olumlu yönde karar çıkmasını temenni ettiğini söyleyen Özel, “Bir kez daha söylüyoruz, partilerin seçilmiş yetkili organlarının alacakları kararlar kendileri ile ilgilidir’’ dedi.

Mehmet Güney
04:00 - 3/12/2023 Pazar
Güncelleme: 06:15 - 3/12/2023 Pazar
Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel
CHP Genel Başkanı Özgür Özel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) TBMM grubu, 28. dönem yasama yılı çalışmalarını değerlendirmek için Antalya’da kampta bir araya geldi. Kampta birinci gün geride kalırken, yerel seçim çalışmaları ve kurultay sonrası partinin durumu ele alınıyor.


İŞ BİRLİĞİ İSTİYORUZ

Kampın açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkan Özgür Özel yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak yapılıp yapılmayacağına ilişkin, İYİ Parti’nin pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Genel İdare Kurulu toplantısına işaret etti. Özel, “Bir kez daha söylüyoruz, partilerin seçilmiş yetkili organlarının alacakları kararlar kendileri ile ilgilidir. O kararlara son derece saygılıyız. Her iki sonuçta da saygımızı ve nezaketli ilişkimizi sürdüreceğiz. İş birliğinden yana karar çıkmasını temenni ederim. Ancak aksi durumu da fevkalade anlayışla karşılayacağız’’ ifadelerini kullandı.


#politika
#CHP
#Özgür Özel
5 ay önce