|

Parkta genç kız ve ailesine saldıranları vatandaşlar dövdü

Isparta'da bir çocuk parkında 17 yaşındaki kıza tacizde bulunan ve annesi ile küçük kardeşine saldıran 2 kişiyi yakalayan vatandaşlar dövüp polise teslim etti.

14:52 - 4/08/2019 Pazar
Güncelleme: 14:57 - 4/08/2019 Pazar
DHA
Isparta'da dövülen şüpheliler
Isparta'da dövülen şüpheliler

Isparta'da çocuk parkında 17 yaşındaki kıza tacizde bulunup yanındaki annesi ve 5 yaşındaki kardeşine saldırdığı öne sürülen 2 erkek, çevre sakinleri tarafından dövülerek polise teslim edildi. Şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tepki gösterince ailesine de saldırdılar

Olay, cuma akşamı inşaat halindeki kültür merkezi yakınlarında bulunan parkta meydana geldi. Ş.M. ve H.İ. adlı iki erkek, annesi ve küçük kardeşiyle yürüyen kız çocuğuna iddiaya göre tacizde bulundu. Anne ve kızlarının tepki gösterdiği şüpheliler, çocuklardan küçük olanı darbetti. Olaya müdahale eden çevre sakinleri, çıkan tartışmada Ş.M. ve H.İ.'yi dövdü.

Şüpheliler, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerine teslim edildi. Alkollü olduğu öne sürülen şüpheliler, gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece 'cinsel saldırı' ve 'kasten yaralama' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#Isparta
5 yıl önce